Werkwijze

Bent u op zoek naar een mooie kwaliteit raamdecoratie voor een nette prijs? Dan bent u bij KijkopGordijnen aan het juiste adres! Alles onder 1 dak bij KijkopGordijnen. Samen ontzorgen wij u totaal. We voorzien uw hele woning van nieuwe vloeren, karpetten, gordijnen, raamdecoratie, veranda's & glazen schuifwanden.

 
 

WERKWIJZE

Wij hebben kijk op gordijnen en raamdecoratie & vloeren! Een goed advies geven kan natuurlijk het beste bij u thuis. Zo kunnen we uw stijl en smaak beter ervaren. De inrichting en het kleurgebruik in uw woning is ook van belang om een goed advies te kunnen geven. U hoeft niets zelf in te meten; dit doen wij. Een advies gesprek aan huis kost €59.50

Ontzorgen van A tot Z is één van onze krachten. Zo nemen wij onze stalen mee om samen met u te bekijken wat het beste bij u en de ruimte past. Wij hebben speciaal voor u een assortiment samengesteld uit verschillende A-merken die wij direct bij de fabriek inkopen. Hierdoor zijn wij tot 50% goedkoper dan onze concurrenten.

HAAL EN BRENG SERVICE

Wist u dat kijkopgordijnen een extra service voor ouderen & minder valide heeft.
Op afspraak komen we bij u aan huis met onze kleurstalen. Hier geven we u kleur en product advies bij u thuis in de woning.
Uiteraard bieden we u de mogelijkheid aan om de producten werkend te zien in onze showroom, dit onder het genot van een kopje koffie of thee.

Heeft u zelf niet de mogelijkheid om naar onze showroom te komen? Geen probleem, wij laten u kosteloos ophalen met speciaal vervoer.
Wilt u gebruik maken van deze service?

Bel dan naar 0493-380069.
We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00

 

ONZE 5 ZEKERHEDEN

Wij komen bij u thuis langs voor een goed en eerlijk advies
Wij komen bij u inmeten, geven u kleur & product advies
Wij hebben goed getraind personeel
Wij bieden u uitgebreide garantie
Wij hangen uw gordijnen/raamdecoratie keurig op

WAAROM WIJ?

100% maatwerk, kwaliteit en meetgarantie
Factory direct
Tot wel 50% goedkoper
Montage service
Gratis stijladvies aan huis van gediplomeerd ruimtelijk vormgever
100% klanttevredenheidsgarantie
Child Safety system
Snelle levering

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »